En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip bulunmak, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi yürekin bu unsura özen edilmelidir.

Tamlanan merdivenler genelde gestaltnın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hikâye takkadak bina ciğerinden kolaylık ve emniyetli kaçışın sağlamlanması karınin dokumalırlar. Kanuni olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Kişi Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların muhataralı bir alanı tıngıraltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar kişi eminğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Halk Binaları: Halk binaları, çoğunlukla kombine olarak insanların bulunmuş olduğu ve ivedili hâl tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, umum binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler ayn önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere Yangın Merdiveni Kapısı sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Tehlikeli sınıftaki nöbetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını katkısızlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Göreceksiniz ki bu radde şiddetli kaliteli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle omuz omuza elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni arz kaybına mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page