You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Başka bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın vakaları birokkalı dokumada en kesif zıtlaşılan ve ağır tehlikelere uğur heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Standart bir evgin çıkış bapsı ekseri 2000 TL ile 4000 TL ortada değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kadar faktörler bedelı etkisinde bırakır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip güçlü kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net yan vadiı 150 metrekare’den zait ve çabucak lüks yanı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten okkalı olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni örgülması zorunlu kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şenseı Yangın Kapısı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page